След като всички есета, проекти и изпити  за завършени за годината, последното нещо, което минава през главата на учениците, е да се запишат на лятно училище. Но преди да се откажете, разгледайте тези 4 причини, поради които лятното училище може да се окаже най-доброто и забавно нещо случвало ви се през лятото.

1.По-кратка продължителност

Летните курсове са по-кратки, затова все още ще ви остава време за всичките ви забавни летни планове! Времето за провеждане на обучението е от 10.07. до 31.07.2023 г., като заниманията ще се провеждат всеки ден по 4 учебни часа.

2.Спестявате пари

За разлика от другите летни училища при нас учебния процес е напълно БЕЗПЛАТЕН!

3.Опитайте нещо ново

Искате ли да опитате нещо извън редовната си учебна програма? Вместо да плащате за  допълнителни курсове по време на вече натоварен семестър, пробвайте нещо ново през лятото, когато имате повече свободно време.

4.Дръжте мозъка си активен

Приемането на летни курсове ще поддържа мозъка ви активен през цялата година. Колкото повече упражнявате мозъка си, толкова по-добре ще ви се отплати.

Наистина, лятото е време за отдих, но то е и период за настройка на нагласата за следващата стъпка, независимо  дали тя ще бъде направена в образованието или професията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *